Rooms And Stories – Minden szobának története van

2022.02.16 | Nő is vagyok

„Kisfiam születése előtt, a szobája tervezésekor fogalmazódott meg először bennem, hogy milyen az ideális gyerekbútor. Egyedi, időtálló, nem kell évente az éppen aktuális trendekhez igazítva lecserélni, mert a gyerekek szeretni fogják egy és tíz évesen is.” – írja Evelin a Rooms And Stories bemutatkozójában.

Beleszülettem ebbe a világba

Apukám születésem előtt kezdte el a vállalkozást, mint bútorasztalos, egy kis épületben pár szerszámmal, géppel, ami az évek során rengeteg munkával és kitartással többezer négyzetméternyi alapterületű üzemmé nőtte ki magát, ahol már a testvéreim is dolgoznak. Beleszülettem ebbe a világba, még ha gyerekként nem is mutattam érdeklődést, de nyomon követtem a fejlődést, a változást. Emlékszem, nyaranta többször mentem vele partnerekhez, megbeszélésre, olykor anyagbeszerzésre is.

Szüleim mintáját követem

Olyan példa van előttem a szüleimnek köszönhetően, ami miatt igazán szerencsésnek mondhatom magam. Apukám a szakmában és üzleti életben elért teljesítménye miatt, anyukám pedig mint a legbiztosabb pont a család összetartásában és a gyereknevelés terén. Egy igazi szuperanya számunkra, akitől sokat tanulunk és sokat köszönhetünk neki. Kettejük mintáját követve próbálok egy 3 éves kisfiú anyukájaként, és az üzleti életben is helytállni. A végzettségemet tekintve környezettervező vagyok, belsőépítészetet tanultam, ettől a területtől nem áll messze, amit jelenleg csinálok.

Egy volt csoporttársammal összeállva létrehoztunk egy szolgáltatás/lehetőséget a weboldalon, miszerint baba-és gyermekszobák tervezését vállaljuk. Egyetemi tanulmányaim alatt csatlakoztunk a párommal közösen a családi vállalkozáshoz, mi voltunk, akik a kész terméket forgalmaztuk. A diploma megszerzése után nem helyezkedtem el a szakmámban, maradtam a kialakított vállalkozásunknál. Közben tapasztalatot gyűjtöttünk, szakmailag fejlődtünk és változtattunk.

Megvalósítottam a saját bababútor márkámat

Majd megszületett a kisfiúnk, Zente. Ahogy szokták mondani, bennem is beindult a fészekrakó ösztön, nem mintha előtte nem éreztem volna magam a mennyországban egy lakberendezési áruházban. Tervezgettem, ötleteket gyűjtöttem gyermekem szobájának kialakításához. Majd lassan megfogalmazódott bennem, hogy megvalósítsam a saját bababútor márkámat. Amikor egy pár elhatározza, hogy gyermeket szeretne egy új fejezet nyílik a történetükben. A várandósság időszaka a baba kis birodalmának a kialakításáról is szól. A leendő szülők a lehető legjobb környezetet szeretnék létrehozni a kicsinek, ezért a termékeket úgy fejlesztettük és alakítottuk ki, hogy amellett, hogy biztonságosak, újszülött kortól végig kísérjék minden életszakaszban a gyermeket. Minden kollekciónak megvan az egyedisége, ami különlegessé teszi a szobát.

A megélt élményektől válik személyessé egy-egy tárgy, így lesz mindegyiknek saját története. Igyekszem folyamatosan fejlődni minden téren. Nyitott szemmel járok, olyan helyekről is inspirálódom, amik teljesen váratlanul jönnek. Szeretném, ha olyan produktumokat látnának az oldalamon, amik motiválóan hatnak az anyukákra vagy bárkire. A legfontosabb számomra pedig az, hogy a termékeim által elégedettek legyenek a vásárlók és hozzájáruljak a boldogságukhoz.

Evelinék munkájáról Facebook oldalunk tájékozódhattok bővebben ha csodaszép gyerek szobát szeretnétek a gyerkőcnek:

Rooms And Stories Facebook oldala

Interjú Schill Beáta doktornővel

Biztos volt már olyan érzésetek, hogy valakit...

Stílusos Nőnap a PMOM-nál

Nőnapra megszerveztük az első, de biztos, hogy...

Beszélgetés a Melletted a Helyem Egyesület vezetőjével, Nagy Líviával

Életemben először, több mint 4 éve találkoztam...

Beszélgetés Kettinger Évával, a Várkert Kávézó egyik tulajdonosával

Évával úgy ismerkedtem meg, hogy a koraszülött...

Sziluett Mozgásstúdió Ágival – “Nőnek lenni jó!”

Varga Lászlóné Ági vagyok, a mosonmagyaróvári...

Karácsonyi relaxációs mese – nemcsak gyerekeknek!

Judit munkásságát, szakmai életútját a Nő is...

A gyerekek inspirálnak – LOLkashop, cukiság a köbön

Czaga Judit két kisgyermek anyukája, a Lolkashop...

Annyit visz haza mindenki, amennyit ad

Komáromi Mónikával az „első találkozásunk”...

Tolnai Orsolya a Zimma Cake megálmodója

A Zimma Cake megálmodója Tolnai Orsi mesélt...

Gyógyító mesék, versek B. Habarics Kitty tollából

Hogy kezdtem el követni Kittyt? Egy vers jött...

Judit, jógaoktató és négy kisgyermek édesanyja

Judit fiatal kora ellenére nagyon sokat...

Ági, a Barista iskola társtulajdonosa

Kincsem Ágnes a Coffee Education...

Evelin, az utazás szerelmese

Ivók-Csuhai Evelint kérdeztük, az Amazon Travel...

R.M. Ékszer tömöríti a magyar kézműves kisvállalkozásokat

Hosszú út vezetett az R.M ékszerig Rangits Márta...

Cikkek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk mely témák érdekelnek, miről olvasnál szívesen!
Share This