Rólam

Kávé, kávé, kávé

Smink

Marci

Kávé

Gondolatok

Segítség

Üdvözöllek,

Üdvözöllek,

Eddig a magamról résznél olvashattál egy pár mondatot, ami leginkább arról szólt, hogy keresgélek. Most pedig, hogy lassan ünnepeljük az oldalunk első szülinapját, leültem egy pohár bor mellé, és írok egy kicsit bővebben.

Egészen visszanyúlnék gyerekkoromig……nagyon élesen él bennem, hogy anyai ágon lévő mamámat, papámat rengeteget nyúztam, hogy kutassuk fel a családfát…ugyanis tudom, érzem, hogy hercegi leszármazottak vagyunk. Na, senkit nem ér meglepetésként, hogy NEM 😊

” 

Engem szomorúan érintett, főleg, amikor kértem, hogy adjanak bizonyítékokat, és kezembe nyomtak egy könyvet, ahol a dédi papa, mint vagyonát elherdált és elvesztett nemesként volt feltüntetve.  Miért lehetett számomra fontos, hogy hercegnő legyek? Magam sem tudom…talán már akkor is motoszkált bennem, ha van rangod, neved, tudsz segíteni máson, mert észrevesznek.

Egyszer olvastam, hogy jóba kell lenned saját magaddal. Ha az, hogy egész kis koromtól megbeszélek magammal mindent, ez azt jelenti, akkor Én jóba vagyok magammal. Viszont többszőr ért már meglepetésként, egy-két „vélemény”, amit mondtak rólam, pedig nem gondolom alapjába véve, hogy kisebbségi komplexusom lenne vagy társai. Így ugranék, korban egy kicsit nagyobbat.

Egy alkalommal a barátnőmmel elmentünk szórakozni, ekkor már dolgoztunk, egyetemre jártunk, amikor is egy lánycsapattal taliztunk, kiderült egy gimibe jártunk és koccintottunk erre 😊 Amikor az egyik lány valami ilyesmit mondott, hogy, “milyen fura egy nagymenővel koccintani a gimiből” ….érdekes volt hallani…Tudod, hogy Én a belsőmmel, hogy éltem meg a gimis éveket, amit amúgy szerettem. Én vagyok a különc lány, a pink színű hajával, óriási hullámokkal, Vans cipővel és lógós nadrággal, és mégis ügyelve a nőiességre (már a maga korához képest)

Nagyon érdekes, hogy most Anyaként, pont ez a két emlék motoszkál a fejembe 😊 és az, hogy január elsejeiként, neked bizony valami dolgod van 😊 Ezt a mondatot életem során rengeteget hallottam. Ne gondold, hogy különlegesnek érzem magam ettől, ezer meg ezer ember született január 1-jén 😊 DE lehet ez a sok apró dolog az, amit ha összerakok, megadja a kérdésemre a választ, és már nem is kell tovább keresgélnem.

Van egy gyönyörű női szakmám, amit minden héten egy nap örömködve művelek, kozmetikusként, sminkesként. Van egy diplomám, élelmiszermérnök, ami miatt a világra látásom mélyebb és tágabb, sokat tanultam és köszönhetek ezeknek az éveknek. Egyben vagyok gyakorlatias, gyors problémamegoldó és művészi, aki imádja mindenben a szépet.

ÉS akkor a válasz, miért az oldal? Azt hiszem Én rájöttem, van amit szeretek, megismertetni embereket, együttműködéseket létrehozni, amik működnek, és ebben segíteni. Talán egy év után érkezett meg nekem is a válasz, bemutatom a márkák mögött lévő nőket, hogy csinálják, és segítem őket együttműködésekkel. Igen, nincs új a nap alatt. Van már ilyen felület, oldal…de az nem az enyém/miénk 😊 Ez az Én utam! Nem politizálok, nem is követem…nem vagyok egy élharcos vélemény vadász, utálom az üres influenszer reklámokat, akik a felületeiken percenként más márkát futtatnak. Kivagyok az Énidő szótól, amire időközben rájöttem, hogy azért mert üres a szó…ha azt mondod hogy valaha Énidő alatt testileg lelkileg egyszerre feltöltődtél, akkor boldog vagyok.

2020-tól önkéntesként segítem a Mellettem a helyed – Egyesület a koraszülött ellátásért szervezetet.

https://www.mellettedahelyem.hu/onkentesek/meszaros-orsolya

Ennyit rólam, de nehogy azt hidd, hogy a felület mögött egyedül vagyok 😊Óriási segítségem, Niki aki csaj létére, igazi informatikai zseni!

Ezek vagyunk mi #sokoldalúnők #valósanyák

Szeretettel: Orsi

 

Ha tetszik az oldal, kövess Facebookon és Instán

Cikkek

Kövesd a PMOm oldalát!