Karolin a Gastrolinban, izgalmas karrier

2021.04.22 | Nő is vagyok

Karolinnal egy városban születtünk

Bár nagyon ismerős volt elsőre is Nekem, személyes közös „élményeink” nincsenek. Valószínű más iskolákba jártunk, vagy más szórakozó helyekre, de hogy hol figyeltem fel rá? Körülbelül két éve a közkedvelt közösségi oldalon láttam egy gyönyörű képet, Gastrolin aláírással. Elkezdtem utána járni a munkásságának, és felkértem egy együttműködésre, ahol nagyon segítőkészen válaszolt, írt…szóval őszintén? Meg is lepődtem, hogy a mai világban vannak még ilyen nyitott, érdekes és közvetlen emberek. Konkrét kérdéseim voltak hozzá, kíváncsi voltam, hogy éli nőiességét, vágyait és gyermekeit, karrierjét! Remélem legközelebb egy élménybeszámolóm is lesz Gastrolinnal, ahol élőben mutatja meg „magát”  ????

A kezdetek

Pmom: Mai napig abban dolgozol, amit tanultál?
Karolin: Piackutatóként végeztem a Pázmány Egyetemen, majd a Ringier Lapkiadónál kaptam gyakornoki állást, mint média piackutató. Az akkori főnököm, Máth András ajánlotta, hogy végezzem el MA-n a marketing szakot is, mert a kettő együtt nagyon hasznos. Így visszaültem az iskolapadba. 
A szerelem azonban Budapestről hazahozott és a mosonmagyaróvári Hotel Lajta Parknál helyezkedtem el, eleinte az egyetem mellett, (jól jött a kiegészítő kereset, ebből finanszíroztam magamnak az MA képzést) nappalos és éjszakai recepciós munkakört láttam el, közben pedig készültem a vizsgákra. Később marketing managare lettem a szállodának és a Lajta Garden étteremnek.

Ételfotók, receptek, Gasztrolin, Kanálka, karrier és család

Pmom: Hogy született meg a Gastrolin?
Karolin: Talán a munkám során ismerkedtem meg jobban a gasztronómia világával, bár korábban is vonzottak a művészi ételképek, órákat képes voltam nézegetni oldalakat, ahol desszertek, zöldségek, gyümölcsök csodálatos képeken voltak megjelenítve. Vettem egy fényképezőgépet és autodidakta módon sajátítottam el az ételfotózás fortélyait. Azokban az időkben szárnyalt az instagram, Én is felregisztráltam (gastrolin_ néven) és jórészt ételképeket osztottam meg az oldalamon. Ez azóta sincs másképp, de ez számomra csak hobbi. Ugyan számos megkeresést köszönhetek már ennek, legnagyobb büszkeségem jelenleg, hogy az országosan ismert, magyar Kanálka termékeit is fotózhatom, tesztelhetem és idéntől már a marketing managere vagyok a cégnek! 


2015-ben megszületett az első kisfiam, 2017-ben pedig a második. Akkor kis időre a szállodai munkát megszakítottam, bár számomra egyértelmű volt, hogy dolgozni szeretnék gyerekek mellett is. Az, hogy csak családanya legyek, tudtam, hogy nem elégítene ki soha. Ne érts félre, a gyerekeim az abszolút elsők az életünkben, de a munkáim által érzem magam produktívnak, hasznosnak, tevékenynek, kreatívnak. Bár már kicsi koromban is folyton túlszerveztem- és vállaltam magam, emlékszem anyukám sokszor bosszankodott is emiatt, például az összes barátnőmnek megígértem, hogy találkozom velük ugyan abban az időpontban és azt gondoltam majd valahogy úgyis megoldom, és mindig megoldottam 🙂 Ez jellemző a napjaimra is. Van, hogy túl sokat vállalok, de mindig jól alakul. 🙂 

Gasztrolin főzőcsatorna

A gyerekek mellett vágtam bele 2018-ban Samu Cynthiával és Varga Balázzsal egy főzőcsatornába, azt gondoltuk az anyukáknak nagy segítség lenne egy olyan portál, ahol gyorsan és könnyen elkészíthető ételekkel találkozhatnak. Mindezt laza, fesztelen, oldott hangulatban megmutatni, hogy lássák a főzés nem egy szép, steril folyamat kisgyerekek mellett. Én az arcomat adtam ehhez, nagyon szerettem, lekötöttem magam az anyaság mellett. Balázsék pedig a háttérmunkákat végezték. (rájuk jutott a nehezebb feladat) 🙂 Sajnos ezt 2 év után abbahagyni kényszerültünk, rengeteg időnket felemésztette, Én pedig közben visszamentem dolgozni. De a közösségi médiában továbbra is elérhető még ez a portál Gastrolin néven, számos recepttel és szép képpel. 🙂 

Karrier, célok és anyaság = lehetséges

Pmom: Szerinted lehet karriert építeni anyaság mellett?
Karolin: Szerintem lehet, bár nem tartom karriernek a saját életpályám! Szerintem, (és ez lehet sallangosan hangzik) de, ha egy nő tisztában van értékeivel, önmagával, két lábbal áll a földön, tudja ki ő és mit akar, a kettő együtt nem zárja ki egymást! Egy fényes karrier nem feltétlen megy az anyaság rovására, sem pedig fordítva.


Pmom: Úgy érzed az anyaságban, munkában, feleségként és nőként is megtudod állni a helyed?
Karolin: Igen 🙂 

Újabb projekt: Csodás, egyedi szálláshely

Pmom: Úgy látom mindig dolgozol valami újon is. A Boutique Apartments is egy új megvalósítandó álom volt?
Karolin: Nem álom volt, de álommá vált. Adódott egy nagyszerű lehetőség, éltünk vele, és mára már bebizonyosodott, hogy nagyon jól tettük. 2 gyönyörű kisházat tudhatunk a magunkénak, amit 100%-ban mi építettünk fel és rendeztük be a saját stílusunkra, elképzelésünkre. Számomra ez a jövő, minden folyamatot, ami a házakkal kapcsolatos mi magunk végzünk, az adminisztrációtól kezdve, a Vendégekkel való kapcsolattartáson át, a takarításig, mindent. Épp a napokban készült el a 3. háznak a terve is, annyit elárulhatok, hogy az nagy durranás lesz 🙂 Jó érzéssel tölt el továbbá az is, hogy ezáltal szebbé és varázslatosabbá, színesebbé tesszük városunkat. 

https://gastrolin.hu
https://thedoors.hu 

Interjú Schill Beáta doktornővel

Biztos volt már olyan érzésetek, hogy valakit...

Stílusos Nőnap a PMOM-nál

Nőnapra megszerveztük az első, de biztos, hogy...

Beszélgetés a Melletted a Helyem Egyesület vezetőjével, Nagy Líviával

Életemben először, több mint 4 éve találkoztam...

Rooms And Stories – Minden szobának története van

„Kisfiam születése előtt, a szobája tervezésekor...

Beszélgetés Kettinger Évával, a Várkert Kávézó egyik tulajdonosával

Évával úgy ismerkedtem meg, hogy a koraszülött...

Sziluett Mozgásstúdió Ágival – “Nőnek lenni jó!”

Varga Lászlóné Ági vagyok, a mosonmagyaróvári...

Karácsonyi relaxációs mese – nemcsak gyerekeknek!

Judit munkásságát, szakmai életútját a Nő is...

A gyerekek inspirálnak – LOLkashop, cukiság a köbön

Czaga Judit két kisgyermek anyukája, a Lolkashop...

Annyit visz haza mindenki, amennyit ad

Komáromi Mónikával az „első találkozásunk”...

Tolnai Orsolya a Zimma Cake megálmodója

A Zimma Cake megálmodója Tolnai Orsi mesélt...

Gyógyító mesék, versek B. Habarics Kitty tollából

Hogy kezdtem el követni Kittyt? Egy vers jött...

Judit, jógaoktató és négy kisgyermek édesanyja

Judit fiatal kora ellenére nagyon sokat...

Ági, a Barista iskola társtulajdonosa

Kincsem Ágnes a Coffee Education...

Evelin, az utazás szerelmese

Ivók-Csuhai Evelint kérdeztük, az Amazon Travel...

Cikkek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk mely témák érdekelnek, miről olvasnál szívesen!
Share This