Anya TEST

2021.09.17 | Kampányok

Mindig nagyon-nagyon irigykedve nézegetem azokat az insta-HŐSnőket, akik bátran megmutatják a testüket. Két kedvenc kategóriám van: az egyik, mikor lemásolják a „tökéletes” nők/sztárok/celebek kihívó és életszerűtlen képeit. A másik, mikor saját fotót tesznek egymás mellé, az egyiken ott a póz, a másikon a valóság.

Insta-HŐSnők után szabadon

Most ezt a típusú képet én is elkészítettem. Ott virít egymás mellett a behúzott hasam, meg a kicsit kinyúlt bőröm. Tudom, tudom…. nem olyan vészes. De aki ismer, az tudja, aki pedig nem, annak elmondom: borzasztóan HIÚ vagyok.

Nyáron nem is igazán éreztem magam jól a bőrömben, és ahhoz, hogy ez változzon, nem is kellett sok minden. És igazából nem is a külalak változott, hanem a hozzáállás. Magamhoz. Kicsit több, mint egy hónapja kezdtem el odafigyelni a szokásaimra, és ez nagyon hamar csodákat tett saját külsőm elfogadásában.

Mióta egyedül vagyok, egyébként is sokkal megengedőbb lettem magammal szemben. Nem akarok túlterhelődni, pl. nem kötelezem magam állandó rendrakásra, vagy 2 (3-4) fogásos ebédek főzésére, és elég sok területen kiderült, hogy egyáltalán nem kell túlzásba esnem ahhoz, hogy elégedett legyek – mellette persze tisztában vagyok vele, hogy ezeket a dolgokat lehet jobban, komolyabban és odaadóbban is csinálni.

Mit teszek hogy javuljon a saját testképem?

Ahhoz, hogy a saját testképem javuljon, mindig csak picike újabb célokat tűztem ki. Hetente vagy pár naponta jöttek az újak, és volt egy kis visszaesés is, mikor a Lányaim betegek lettek. Tudom, hogy nagyon sokan a radikális változásokra esküsznek, és abban hisznek, de nekem az nem megy. Képtelen vagyok egyik napról a másikra újra sportolni, teljesen új étrenddel és időbeosztással előállni, és sanyargatni magam. Eddig a következőket sikerült betartanom:

  • Nem eszem meg a lányok maradékát.
  • Nem eszem pékárut és tésztát.
  • Nem eszem édességet.
  • Tornázok minden nap (minimum) 20 percet.
  • Csökkentettem a napi kávé mennyiséget (napi 5-6 tejeskávé helyett már csak gyümölcsteát iszom)
  • Sok sok sok folyadékot iszom.

A tornázás valamikor alvás időben, valamikor hajnalban, valamikor ugráló gyerekek között jön össze. Néha-napján eszem valami édességet, mert arról nagyon nehezen tudok lemondani. Most egyébként a torna visszaesett a betegségek miatt. DE!!! És talán ez a legfontosabb: ha közbejön a betegség, vagy egy kis csalás az evésnél: NEM hagyom, hogy a „most már úgy is mindegy” érzés elkapjon. Mert NEM mindegy, másnap hogyan folytatom: megeszem egy szelet sütit heti egyszer, vagy minden nap sütit zabálok, amikor alkalmam van rá.

Hogy ez így mennyire lesz sikeres? Meglátjuk… Remélem menni fog. Mindenesetre azt nagyon gyorsan sikerült megtanulnom, hogy ha teszek magamért, akkor jobban is szeretem magam.

Szerző: EgyedülAnya

Ziaja-Dana Stúdió-PMOm második állomása, Siófoki Városi Kórház

Sajnos Én személyesen nem tudtam részt venni, de...

„Szoftveres hiba” vs. tüdőgyulladás

Néhány hete mindig próbáltam nagy levegőt venni,...

A mamilét rejtelmei humorosan lazán

Kezdjük egy könnyedebb témával ezt a bejegyzés...

Cikkek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk mely témák érdekelnek, miről olvasnál szívesen!
Share This