Ötperces smink

2021.04.21 | Szépség

„A jó smink titka” – Ahány sminkes szakember, annyi válasz van erre a költői kérdésre.

Nagyon sokszor hallom Tőletek, hogy „nem tudok sminkelni” – ez a mondat szerintem senkire sem igaz. Azt gondolom, hogy már fejben túlbonyolítjátok magát a sminkeléssel járó procedúrát, hosszú idővesztésnek gondoljátok, és neki sem álltok. Igaz, hogy elbátortalanodjatok, a közösségi médián található „hogyan sminkeld magad” agyon kontúrozott videók sem segítenek, amikbe nyilván akarva akaratlanul belebotlunk.

A sminkes bőröndöm telis tele gyönyörű termékekkel, de a mindennapi sminkemhez, semmi mást nem használok, mint alapozó, bronzosító vagy pirostó, szempillaspirál, szemöldökre szemhéjpúder amelyet vizes ecsettel viszek fel.  Ez nem sok termék, nem bonyolítom túl, és mégis már ennyitől jobban érzem magam. Talán még a mosolyom is megváltozik ilyenkor ????

Szóval hol van a titok? BENNED!

Meg kell találnod azt az alapozót amit könnyen viselsz, nem zavar, bőrszínedhez illik. Szuper spirált, és egy szuper pirosítót, ami ha bátor vagy egy merész bronzosító, de akár egy halványabb rozsaszín árnyalat is lehet. Ha ezek megvannak, akkor a „smink 5 percet”, mert körülbelül ennyi időt vesz igénybe, kezd el a mindennapjaidba, a reggelekbe becsenni!

Ha nem megy, persze szívesen segítek, írj rám!

Szerző: Orsi

Smink és ami/aki mögötte van

Mónival először, menyasszonyi ruha...

Miért is jó a kollagén a bőrödnek?

Szinte biztos vagyok benne, hogy sok Nő első...

Otthoni bőrápolás kialakítása

A címünk otthoni bőrápolás, de mindenekelőtt...

Cikkek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk mely témák érdekelnek, miről olvasnál szívesen!
Share This